top of page
IMG_7331.jpg

BlueSoul inspireert mensen om te streven naar een liefdevolle samenleving. Een liefdevolle samenleving begint bij bewustzijn creëren  bij jezelf, wat zich vervolgens steeds meer uitbreidt naar jouw eigen omgeving,  waardoor we gezamenlijk een liefdevolle samenleving creëren. Wij zijn scheppers vanuit liefde, geschapen door liefde.

 

Door onze liefdevolle krachten te bundelen helpen we elkaar en de aarde om te transformeren naar een nieuwe aarde, waar we vanuit een hoger bewustzijn gaan leven.

 

Het is steeds meer een uitdaging in deze tijd om vanuit ieders ware potentie te leven. Om geprogrammeerde patronen te doorbreken, bewustzijn te creëren  bij onszelf en een meer bezield leven te leven dan enkel alleen materialistisch. Alles staat met elkaar in verbinding en om juist die integratie, die samenhang,  te versterken vraagt moed en daadkracht en ook kwetsbaarheid.  Door ons in deze tijd meer te verbinden met de vrouwelijke, zachte energie zullen we in staat zijn steeds meer los te komen van ons ego.

Om tot dit punt te komen zal je een innerlijke drive moeten  voelen om dingen anders te willen gaan doen. Het komt vanuit je innerlijke motivatie, je eigen wil. Zoals een bepaalde jas die te klein is geworden en je daardoor niet meer goed warm houdt, die wil je graag uit gaan doen. Dat zet jou aan om te gaan ontdekken wat jou dan wel past zonder te weten wat dan wel de juiste is. Wanneer je op dit pad bent aangekomen reik ik je mijn hand om onder begeleiding van mij jouw pad verder te gaan onderzoeken.

Bluesoul_5724.jpg

Healing and Coaching

Wanneer je op zoek bent naar een bewuste en spirituele verandering in je leven, of je loopt met vragen rond waar je maar niet uitkomt of als je een fysieke en/of emotionele disbalans voelt in je lichaam dan biedt  BlueSoul, Healing en Coaching behandelingen aan.

Bluesoul_5748.jpg

Restorative Yoga

Tekst

Bluesoul_5506_edited.jpg
Bluesoul_5431.jpg

Workshops en Retreat

Tekst

Reviews

BS_HartjeBlauw.png

Name, Title

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

bottom of page