top of page
Bluesoul_5713.jpg

Healing en Coaching

Wanneer je op zoek bent naar een bewuste en spirituele verandering in je leven, of je loopt met vragen rond waar je maar niet uitkomt of als je een fysieke en/of emotionele disbalans voelt in je lichaam of even heerlijk wilt ontspannen dan biedt BlueSoul,  Healing en Coaching behandelingen aan.

Healing behandeling

De behandelingen zijn op maat en afgestemd op jou als persoon. In mijn behandelingen gaan we uit van jouw eigen kracht, in principe heb je alles al in huis om in jouw kracht te kunnen staan en om jouw dromen waar te maken. Soms kan het alleen zijn dat er overtuigingen, emoties of fysieke beperkingen zijn die er voor gezorgd hebben dat je op het moment niet helemaal lekker in een flow zit of verder komt.

Ik bekijk jouw blokkades die jouw persoonlijke groei belemmeren / in de weg staan. Daarvoor werk ik met de White Time energie. Dit is een energie die de levensenergie in je lichaam bevordert, het verhoogt jouw energetische trilling en heelt in het verleden, heden en toekomst. De energie werkt door op verschillende lagen van jouw zijn, het lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele niveau. Deze verschillende lagen maken jou als mens één geheel.

De White Time energie komt uit een onuitputtelijk kosmische bron van licht. Een totale onvoorwaardelijke liefdevolle energie.

Hoe ziet zo’n behandeling eruit?

De behandeling begint met een kort gesprek. Om rustig en in vertrouwen aan te komen in de praktijk. Tijdens dit gesprek zal ik je verschillende uiteenlopende vragen stellen wat de aanleiding is voor de behandeling.  Hierna vervolgt de behandeling verder op de behandeltafel, een deken over je heen om vanuit geborgenheid te ontspannen.

Vaak is er rustgevende muziek op de achtergrond, ondersteund door etherische geuren. De behandeling begint met en korte meditatie om tot ontspanning te komen, vervolgens werk ik veelal in stilte en geef ik de helende energie door via verschillende handposities op het fysieke lichaam. Ook werk ik in jouw auraveld en in jouw chakra systeem, om zo alles te kunnen reinigen en te voorzien van licht, liefde en wijsheid.

Kleding blijft tijdens de behandeling altijd aan, de energie gaat door de kleding heen.

 

Wanneer doe je een healing behandeling?

Er hoeft geen direct aanleiding te zijn of fysiek en/of mentale disbalans. Wanneer je zin hebt om op te laden in een bad van energie of een moment van ontspanning wilt ervaren is een energetische behandeling heel erg fijn. Een weldaad voor lichaam, geest en ziel.

Ook kun je de energetische behandelingen inzetten als je juist aan bepaalde onderwerpen wilt werken, wilt groeien van persoonlijke ontwikkeling naar spirituele ontwikkeling. Meer in verbinding wilt komen met jouw voelende vermogen, meer in het nu wilt leven en/ of opzoek bent naar meer diepgang in jouw dagelijkse leven.

De behandelingen kunnen heel breed ingezet worden, samen in onze eerste afspraak zullen we bepalen wat er voor jou nodig is.

IMG_5727.JPG
bottom of page