top of page

Kristal behandeling

Helende kracht van edelstenen

Edelstenen zijn geschenken van Moeder Aarde. Niet alleen vanwege hun mooie kleuren en schitteringen zijn edelstenen geliefd, maar ook vanwege hun helende krachten of om te kunnen gebruiken als troost of geruststelling bij verdriet of stress.

Door hun puurheid kunnen je ze helpen in allerlei situaties. Door er vanuit je hart contact mee te maken, maak je contact met de ziel van de steen. De kristallen of ook wel edelstenen genoemd, zijn de dragers van het licht, zij dragen het gehele kleurenspectrum in zich wat voor diepe heling kan zorgen.

Waarom een kristalbehandeling?

Alles is energie en energie bestaat weer uit trillingen. Als we ziek zijn of even niet goed in onze energie zitten dan ontbreekt er iets in onze trilling. De edelstenen of de combinatie van edelstenen vult dan jou energieveld, je aura op met wat het mist, de trillingen kunnen dan herstelt worden.

Hoe ziet een kristalbehandeling eruit?

De edelstenen worden op jouw fysieke lichaam gelegd. De stenen zijn speciaal op elkaar afgestemd om een krachtige werking te hebben en zorgt voor balans, healing of ontspanning. De behandeling wordt uitgevoerd op een behandeltafel, rustgevende muziek op de achtergrond en ondersteund door etherische geuren. Kleding blijft altijd aan en je zult een deken over je heen krijgen voor extra geborgenheid en ontspanning.

IMG_5714.JPG
Bluesoul_5723.jpg
bottom of page