top of page

zo 19 feb

|

Studio Loevenhout, Utrecht

Restorative Yoga XL Les (maandelijks)

Last van stress en/ of vermoeide spieren? Loopt je hoofd over van gedachtes en toe aan een rust moment? Restorative Yoga XL geeft je weer de energie die je nodig hebt en heeft een herstellende werking voor lichaam en geest. Je leert meer over mindfulness, energiewerk, het zenuwstelsel en de adem.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Restorative Yoga XL Les (maandelijks)
Restorative Yoga XL Les (maandelijks)

Tijd en locatie

19 feb 2023, 09:30 – 11:30

Studio Loevenhout, Utrecht, Pretoriadreef 49, 3564 BP Utrecht, Nederland

Over het evenement

Restorative Yogs is een herstellende yoga vorm. Waarbij de energie weer vrij kan gaan stromen, de geest helder wordt en je ruimt in het lichaam krijgt. In alle houdingen zorgen kussens en dekens voor ondersteuning, waardoor totale ontspanning kan ontstaan. 

Deze vorm van yoga is ook ondersteunend wanneer je aan het herstellen bent van fysieke blessures of wanneer jij een burnout ervaart. In alle gevallen geeft Restorative Yoga je weer meer energie, rust in het hoofd en creërt tegelijkertijd bewustwording over jezelf.

In alle houdingen wordt je ondersteund door kussens en dekens, zodat jij geen enkele spierspanning hoeft te geven. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel in een houding kunt liggen. De houdingen worden dan ook voor minimaal 10 minuten aangehouden. Zodat jouw zenuwstels over kan schakelen naar een rust stand, waardoor er heling en ontspanning in de geest en het lichaam kan ontstaan.

Gedurende mijn lessen werk ik veel met acoustiche klanken, de adem, energiewerk en geur belevingen en leer je meer over mindfulness. Deze 2 uur durende lessen geven een diepe ontspanning en werken door op het fysieke lichaam, het mentale lichaam, energetisch lichaam en ons spirituele lichaam.

Deel dit evenement

bottom of page